Bijzettafel Wood 45cm Massief Teak Hout - 21292

Je bespaart €29,10
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 30cm
Diepte 30cm
Materiaal Massief teak hout
Kleur Natuur

Omschrijving

Klein, praktisch, vierkant? De rustieke bijzettafel Wood van stevig teakhout is een echte eyecatcher! Of het nu gaat om een ​​voetenbankje, een natuurlijk decoratief element of een praktische bijzettafel, zijn ideale formaat en natuurlijke charme boeien in elke moderne sfeer. Natuurlijkheid en robuustheid gecombineerd met puristisch design stralen een natuurlijke en heldere sfeer uit.

 

Unieke bijzettafel

 

De unieke nerf maakt elke Bijzettafel uniek. Het natuurlijke hout heeft oneffenheden en kleurvariaties, deze zijn prachtig om je liefde voor de natuur als mooie kunstobjecten in je kamers weer te geven. Gecombineerd met de exclusieve makassar dressoirs en de makassar-serie, die ook dicht bij de natuur staat, verfijn je sfeer en creëer je een unieke mediterrane flair. Aangezien het handgemaakt en een natuurproduct is, kunnen er kleurafwijkingen of oneffenheden voorkomen!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.