Wijnkast Bodega Massief Grenen Hout Grijs 184cm - 40450

Je bespaart €300,66
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 184cm
Breedte 67cm
Diepte 44cm
Materiaal Massief Grenen Hout
Kleur Grijs
Aantal flessen 72 flessen

Omschrijving

Perfect geschikt om een ​​rustieke charme in je interieur te creëren: dankzij de FSC®-certificering is onze BODEGA-wijnkast van massief grenenhout niet alleen bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk, maar maakt hij ook indruk met zijn unieke design. De houten elementen van het wijnrek zijn ontworpen met een hoogwaardige plank-look. Hierdoor werken de licht afgeronde planken samen als een uniek oppervlak met geweldige haptische eigenschappen en komt de unieke structuur van het hout goed tot zijn recht.

Al je favoriete wijnen vinden hier hun plek.
Achter de stevige metalen deuren met zwarte roosters bevinden zich twaalf verdiepingen van grijs grenenhout, waarin je elk tot zes flessen wijn en sterke drank kunt plaatsen. Flessen in alle maten passen in de zorgvuldig gezaagde uitsparingen. Bovendien heeft het bord een kantelbeveiliging die je aan de achterkant kunt bevestigen en zo de plank betrouwbaar tegen kantelen beveiligt.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.
Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.