Bijzettafel River 2-delig Massief Acacia Hout - 38834

Je bespaart €50,14
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (HxBxD) 43x50x50cm
Afmeting kleine (HxBxD) 43x50x50cm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

De schoonheid van het origineel - met deze twee tafels kun je hem in je huis integreren. De twee elegante salontafels hebben een rond tafelblad van massief rivieracacia, dat indruk maakt met een authentieke, verweerde afwerking. Elk tafelblad is een uniek stuk van de natuur, wat zorgt voor een natuurlijke woonsfeer in huis. Kleine oneffenheden en houtaccenten in de planklook maken de tafels zo charmant - ervaar het zelf!

Naast het ongewone uiterlijk maakt de set ook indruk met zijn intelligente ontwerp. Op deze manier kunnen de twee tafels eenvoudig ruimtebesparend over elkaar worden geschoven. Op deze manier kunnen de bijzettafels afzonderlijk worden geplaatst en naar behoefte worden gebruikt. Met de combinatiemogelijkheden staan ​​alle opties ook voor je open: of het nu gaat om een ​​grote bank, met een tv-bord van acacia of als aanvulling op een fauteuil met lederen bekleding, de twee acacia-tafels zullen altijd een stijlvolle toevoeging zijn aan je interieur.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.