Bartafel Industrieel Zwart 90cm Massief Mangohout - VI-HT08

Normale prijs € 379,95 Speciale prijs € 319,95
Je bespaart: € 60,00
Levertijd: 1 - 2 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 73cm
Breedte 90cm
Diepte 90cm
Dikte tafelblad 3.5cm
Materiaal Massief hout, mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Deze bartafel is een mooi industrieel, massief mangohouten bartafel met een robuust zwart stalen frame. Waar ga jij deze tafel plaatsen? In je interieur, restaurant, lunchroom of koffiebar? Met deze bartafel zitten jij en je gasten altijd goed!

Het Mangohout heeft een lichte basiskleur en kenmerkt zich door ruige en donkere accenten. Enerzijds past het perfect in de huidige industriële interieurs, anderzijds heeft Mango een behoorlijk koloniale uitstraling. Daarom kan deze lijn, waar we tevens kasten en dressoirs van hebben, ideaal als verbindmiddel worden genomen om verschillende stijlen tot één geheel te laten komen.

Het stalen onderstel van de bartafel is zwart gepoedercoat. Het zwart metaal geeft het product een robuust en industrieel karakter. Het zware frame zorgt ervoor dat de tafel altijd blijft staan en niet te gemakkelijk te verplaatsen is.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.