HERFSTACTIE!! Nu tot 25% korting op alles!!

Loopt af in:

Eetkamerbank Genesis Natuur 160cm Massief Acacia Hout Met Rugleuning - 38033.1

Normale prijs € 443,45 Speciale prijs € 405,71
Je bespaart: € 37,74
Levertijd: 1 - 3 weken (o.v.)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 82cm
Breedte 160cm
Diepte 49cm
Zithoogte 45cm
Materiaal Massief Acacia Hout, Metaal
Kleur Natuur, Antraciet

Omschrijving

Ontdek onze grote GENESIS bank met een lengte van 160 cm en een comfortabele rugleuning! Als een speciaal hoogtepunt werden de randen van de bank verwerkt zodat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een stuk van een enorme acaciaboom wordt gecreëerd. Alsof je een grote boom precies in het midden hebt gezaagd om er de zitplaats van te maken! De trendy industriële look voor uw sfeer!

Pas na een langere droogfase worden de schors verwijderd en worden de randen geschuurd, geolied en aan het oppervlak afgedicht, zodat je onbezorgd kunt genieten van je avonden met je vrienden en familie. De enorme bank kan ook een paar kleine hobbels met zich meebrengen, die de serie dat zekere "iets" geven. De bank wordt ondersteund door een zeer solide sledeframe met een moderne industriële afwerking.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign.