Zomeractie!! Nu tot 25% korting op alles!!

Loopt af in:

Bank Turnbock 100cm Leder - VenturaDesign39142

Normale prijs € 280,95 Speciale prijs € 218,25
Je bespaart: € 62,70
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 100cm
Diepte 30cm
Materiaal 100% echt leer, Massief Mango Hout
Kleur Natuur, Bruin

Omschrijving

Deze bank is een blikvanger: het is een originele replica van de miniatuurversie van de bekende sportuitrusting. Dit meubel kan optimaal in een zithoek en breekhoek worden geplaatst, vooral met meerdere en in een groep. Cult schoolsport voelt puur aan! Laat deze stoel een heel bijzonder woonaccessoire worden! De body, rijkelijk bekleed met echt leer, presenteert zichzelf met een robuuste standaard op vier massieve houten poten - de bank trekt gegarandeerd de aandacht van iedereen.

De gezellige bekleding zorgt voor comfortabel zitten en maakt de stoel tot een praktische en een chique stoel. Of het nu gaat om een ​​bank in de gang of om op korte termijn uw schoenen vast te binden, slechts enkele meubels kunnen zo flexibel worden gebruikt als onze bank. Om het antieke karakter van het natuurleerproduct te benadrukken, werd het leer in een complex proces voorzien van plooien, haarscheuren, kleurveranderingen en kleine insluitsels, waardoor de authenticiteit van het product werd benadrukt.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen in de houten poten zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van het massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign.