HERFSTACTIE!! Nu tot 25% korting op alles!!

Loopt af in:

Eetkamerbank Iron Craft Natuur 200cm Massief Mango Hout - 40159.1

Normale prijs € 418,95 Speciale prijs € 324,97
Je bespaart: € 93,98
Levertijd: 1 - 3 weken (o.v.)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 46cm
Breedte 200cm
Diepte 40cm
Materiaal Massief Mango Hout, Metaal
Kleur Natuur, Zwart

Omschrijving

Dankzij de stevige zitting van massief hout is de bank bijzonder expressief en verspreidt hij een natuurlijke flair. Om de houten plank van hoogwaardig mangohout een individuele, authentieke uitstraling te geven, doorloopt het verschillende complexe werkstappen in de productie. Het oppervlak van de zitting is discreet gelakt, waardoor een fluweelzacht effect ontstaat dat de structuur en het verloop van het hout mooi benadrukt.

Het imposante heiligbeen vormt een spannend contrast met de robuuste en toch elegante uitstraling van de zitting. Zo wint de bank aan charme en onderstreept het de moderne industriële look. De zitplaat van mangohout is ontworpen met een hoogwaardige plank-look. Hierdoor werken de licht afgeronde planken samen als een uniek tafelblad met geweldige, haptische eigenschappen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign.