Eettafelbank Mammoet X 160cm Massief Acacia Hout - 38353

NieuwSale
Speciale prijs € 335,95 Normale prijs € 419,95
Je bespaart: € 84,00
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Afmeting : (H x B x D) 45 cm x 160 cm x 38-42 cm 

Plaatdikte : 35 mm 

Kleur : natuur 

Materiaal : massief hout, acacia hout

Metalen frame

Levertijd : 1 tot 3 weken (onder voorbehoud)

 

Ontdek een unieke bank
Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de bank zo verwerkt dat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een plak van een enorme acaciaboom ontstaat. Alsof je precies in het midden een grote boom had gekapt om er de zitplaats van te maken! In combinatie met de massief ijzeren poten in X-vorm ontstaat een bank die op vakkundige wijze natuurlijke charme combineert met robuust industrieel design. Uw welzijn is belangrijk voor ons, daarom gebruiken wij voor de behandeling van deze bank alleen een oppervlakteafdichtingskit uit Duitsland, die volgens de geldende EU-richtlijnen als volkomen onschadelijk is geclassificeerd. Het zegel bevat geen stoffen die schadelijk zijn voor de gezondheid en is gecertificeerd met een vrijgavecertificaat.

Een moderne blikvanger van massief hout
Door zijn natuurlijkheid kan de massieve bank ook een paar kleine oneffenheden hebben die de serie net dat beetje extra geven. Samen met de tafel uit deze serie geef je jouw eetkamer een heel bijzondere charme. Het gelakte acaciahout is bijzonder resistent en ongevoelig voor slijtage, en de poten zijn verfijnd met gelaste naden en kleine oneffenheden in een industriële look voor een bijzonder authentieke look.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.
Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.