Eettafel Genesis 140cm Massief Acacia Hout - 40333

Speciale prijs € 359,95 Normale prijs € 449,95
Je bespaart: € 90,00
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 77cm
Breedte 140cm
Diepte 80cm
Bladdikte 3,5cm
Materiaal Geolied acaciahout, ijzer
Kleur Natuur, grijs

Ontdek onze grote GENESIS eettafel met zijn natuurlijke boomstamtafelblad! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de tafel zo verwerkt dat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een plak van een enorme acaciaboom ontstaat. Alsof je precies in het midden een grote boom had doorgezaagd om er de bovenplaat van te maken! Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciaal ontwikkelde machine die het hout in originele staat met de schors op de gewenste plaatdikte of -dikte zaagt.

Pas na een langere droogfase wordt in een complex proces de bast verwijderd en de randen geschuurd, geolied en verzegeld zodat je onbezorgd kunt genieten van avonden met je vrienden en familie aan deze eettafel. In combinatie met het hoogwaardige sledeframe in een moderne industriële afwerking wordt de tafel een ideale ontmoetingsplek in je eetkamer.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.