Eettafel Genesis Vintage 200cm Massief Acacia Hout - 40500

€ 499,95
Je bespaart: € -28,00
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 77cm
Breedte 200cm
Diepte 100 cm (de diepte van de tafel kan afwijken van de informatie)
Bladdikte 3,5cm
Materiaal Geolied acaciahout, ijzer
Kleur Bruin, zwart

Nu krijgt je eetkamer een upgrade! Met onze buitengewone GENESIS VINTAGE eettafel, zal er een werkelijk uniek stuk in uw huis komen. Het grote tafelblad van massief acaciahout is verfijnd met een donkere finish en oogt heerlijk authentiek dankzij de natuurlijke boomstamrand. Elk paneel is anders gevormd en heeft verschillende kleurpatronen en individuele houtelementen zoals knoestgaten.

Het expressieve tafelblad wordt ondersteund door twee X-frames van gezwart metaal. Deze geven de tafel zijn onmiskenbare industriële charme en zorgen er tegelijkertijd voor dat hij veilig op elke ondergrond staat. Je kunt de eettafel ook combineren met een grote verscheidenheid aan meubels en stijlen, laat je creativiteit de vrije loop!

Let op : Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen tot 5 cm zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.