Eettafel Mammoet Honey 220cm Massief Acacia Hout - 40000&38794

€ 1.030,50
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 220cm
Diepte ca. 100cm
Bladdikte 6cm
Materiaal Gelakt acaciahout, metaal
Kleur honingkleurig, zilver

Ontdek onze grote mammoet eettafel met zijn naturel tafelblad! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de tafel zo verwerkt dat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een plak van een enorme acaciaboom ontstaat. Alsof je precies in het midden een grote boom hebt gezaagd om er de bovenplaat van te maken! 

Pas na een langere droogfase wordt enerzijds de schors verwijderd en anderzijds de randen geschuurd, gelakt en aan de oppervlakte verzegeld, zodat je met je vrienden en familie onbezorgd kunt genieten van de avonden aan deze eettafel. Als laatste stap ondergaat de 6 cm dikke plaat een grondige kwaliteitscontrole en worden eventuele ruwe plekken met de hand opnieuw geslepen en gepolijst. De eettafel wordt gedragen door twee massieve RVS geleiders, die een modern contrast vormen met het houten blad en de tafel een vleugje industrieel design geven.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.