Eettafel Organic Living 220cm Massief Acacia Hout - 41323

€ 969,95
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 77cm
Breedte 220cm
Diepte 100cm
Bladdikte 6cm
Materiaal Massief acacia hout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Ontdek onze grote ORGANIC LIVING eettafel met zijn naturel tafelblad! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de tafel zo verwerkt dat het oorspronkelijke karakter en de natuurlijke indruk van een plak van een enorme acaciaboom ontstaat. Alsof je precies in het midden een grote boom hebt gezaagd om er de bovenplaat van te maken!

De azijnafwerking onderstreept de elegante flair van het hout, het grove oppervlak inspireert ook door zijn geweldige gevoel. Als bijzonder detail is in het midden van de tafel een opening gemaakt. Het hoogwaardige X-vormige frame van gezwart metaal vormt de stabiele basis van de grote eettafel en zorgt voor een spannend contrast tussen natuurlijk massief hout en moderne ijzeren elementen. Voor een bijzonder authentieke look zijn de pijpen verfijnd met gelaste naden en kleine oneffenheden in een industriële look. Met deze tafel wordt uw eethoek uw nieuwe favoriete plek - ervaar het zelf!

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.