Eettafel Wotan II Grijs 180cm Massief Acacia Teak Hout - 40334

Speciale prijs € 443,95 Normale prijs € 554,95
Je bespaart: € 111,00
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 180cm
Diepte 90cm
Bladdikte 3 cm (1,5 cm bord met 1,5 cm frame)
Materiaal Acaciahout, metaal
Kleur Natuur, antraciet

Deze eettafel met een blad van massief acaciahout brengt natuurlijkheid in uw eigen vier muren. Dit komt vooral door het prachtige tafelblad van acaciahout, dat is ontworpen in een authentieke chopstick-look en verfijnd met een donker wordende finish. Elk bord is een met de hand gemaakt uniek stuk met zijn eigen unieke houten kenmerken die de grote eettafel zijn onmiskenbare karakter geven.

Het ontwerp wordt afgerond door de sledepoten, die zijn vervaardigd in een ruwe industriële afwerking en harmonieus integreren in het totaalbeeld van de tafel. Met zijn eenvoudige maar duidelijk gedefinieerde ontwerp, verfraait de prachtige massief houten tafel elke kamer. Voor een bijzonder harmonieuze sfeer combineer je de tafel met de bijpassende industriële meubelen uit ons assortiment.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn.Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.