Eettafel Wotan II Grijs 200cm Massief Acacia Teak Hout - 40989

Speciale prijs € 475,25 Normale prijs € 612,45
Je bespaart: € 137,20
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 200cm
Diepte 100cm
Bladdikte 3 cm (1,5 cm bord met 1,5 cm frame)
Materiaal Acaciahout, metaal
Kleur Bruin, antraciet

Deze eettafel met een blad van massief acaciahout brengt natuurlijkheid in uw eigen vier muren. Dit komt vooral door het prachtige tafelblad van acaciahout, dat is ontworpen in een authentieke chopstick-look en verfijnd met een donker wordende finish. Elk bord is een met de hand gemaakt uniek stuk met zijn eigen unieke houten kenmerken die de grote eettafel zijn onmiskenbare karakter geven.

Het ontwerp wordt afgerond door de sledepoten, die zijn vervaardigd in een ruwe industriële afwerking en harmonieus integreren in het totaalbeeld van de tafel. Met zijn eenvoudige maar duidelijk gedefinieerde ontwerp, verfraait de prachtige massief houten tafel elke kamer. 

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht..