Eettafel Genesis 200cm Massief Acacia Hout - 42044

Je bespaart €204,46
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 76cm
Breedte 200cm
Diepte 100cm
Bladdikte 3,5cm
Materiaal Geolied acaciahout, ijzer
Kleur Natuur, antraciet

Omschrijving

Ontdek onze grote eettafel Genesis in 180 cm met zijn natuurlijke boomstamtafelblad! Als bijzonder hoogtepunt zijn de randen van de tafel verwerkt zodat het originele karakter en de natuurlijke indruk van een plak van een enorme acaciaboom ontstaat. Alsof je een grote boom in het midden hebt gezaagd om er een bovenplaat van te maken! Dit wordt mogelijk gemaakt door een speciaal ontwikkelde machine die het hout in de originele staat met de schors snijdt tot de gewenste plaatdikte of -dikte.

Pas na een langere droogfase wordt de schors in een complex proces verwijderd, aan de andere kant zijn de randen zo fijn geschuurd, geolied en aan de oppervlakte verzegeld dat je onbezorgd kunt genieten van avonden met je vrienden en familie terwijl je eet aan deze eettafel. In combinatie met de hoogwaardige sledeonderstel in een moderne industriële afwerking wordt de tafel een ideaal ontmoetingspunt in uw eetkamer.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen tot 5 cm zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.