Top service
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen
30 dagen retourrecht
Gratis geleverd v.a. € 500,-

Geef sfeer aan je woonkamer!

2 okt. 2018 09:35:02

Op elke plek in huis kan je een vloerkleed neerleggen. Onder de eettafel,  voor de bank, naast het bed.. Het geeft meer sfeer en warmte. Voor ieder interieur is wel iets passends te vinden. Met een vloerkleed zorg je voor samenhang en rust in je interieur. Het geeft warmte en persoonlijkheid aan je inrichting.  En praktisch is het ook, je vloer voelt warmer aan. Heerlijk voor de herfst en wintermaanden die voor de deur staan.

Lees meer

Oktober, de woonmaand!

18 sep. 2018 11:36:54

Nog heerlijk aan het nagenieten van de nazomer? Het is bijna zover, de maand oktober staat voor de deur. Oktober, de woonmaand!

Oktober is al jaren de “woonmaand”. Het zomerse buitenleven is voorbij. We schakelen over op een ‘binnenleven’. Het is fijn als uw huis er warm, gezellig en uitnodigend uitziet. Dan is het prettig om tijdens de koude maanden binnen te zijn. Dan kun je lekker wegzakken in een grote stoel met een goed boek. Of lekker warm voor de kachel met de kaarsjes aan. Oktober is dus de maand om je huis warm en gezellig in te richten. Dan zit je er warm en gezellig bij tijdens de natte herfstdagen en koude winterdagen.  

Lees meer

De eettafel als stralend middelpunt

27 jun. 2018 09:50:11

De eettafel als stralend middelpunt.

De eettafel is het middelpunt in veel huishoudens. Er wordt gegeten, nagetafeld, geborreld, spelletjes gespeeld en huiswerk gemaakt. Veel gezelligheid aan de eettafel dus. Het is belangrijk dat de eettafel functioneel is. Het is mooi als de eethoek het stralende middelpunt van je interieur is.

Lees meer

Het voorjaar in huis!

27 jun. 2018 09:42:02

Het voorjaar in huis!

Klaar met de winter? Zin in het voorjaar? Haal het voorjaar in huis met een nieuwe frisse voorjaarssfeer! Lees verder voor tips en ideeën.

Lees meer

Hoe kies ik de juiste tafellamp?

27 jun. 2018 09:31:21

Hoe kies ik de juiste tafellamp?

Juiste verlichting zorgt voor een fijne sfeer aan de eettafel. Er wordt niet alleen gegeten aan de tafel. Er wordt huiswerk gemaakt, spelletjes gespeeld of lekker nagetafeld. De verschillende bezigheden vragen een bepaalde hoeveelheid licht. Met een dimmer creëer je zelf de gewenste hoeveelheid.

De juiste keuze maken in verlichting is bepalend voor de sfeer aan tafel. Maar licht alleen is niet belangrijk. Het oog wil ook wat, het moet passen bij je interieur.

Lees meer

De eethoek staat in veel huishoudens centraal. Er wordt gegeten, nagetafeld, geborreld, spelletjes gespeeld en huiswerk gemaakt. Veel gezelligheid dus. Belangrijk dat je lekker kunt zitten en genieten.

Er zijn een paar punten waar je om moet denken. Het formaat, materiaal kleur en de eettafel. De stoel moet qua formaat en design een mooi geheel vormen met de tafel. Het goede formaat, passend bij de tafel is de eerste stap bij de zoektocht. 

Lees meer

Momenteel zijn de Scandinavische interieurstijl en de industriële stijl zeer populaire woonstijlen. Deze 2 stijlen zijn goed met elkaar te combineren. Beide maken gebruik van verschillende natuurlijke materialen. Bij de industriële stijl wordt veel gebruik gemaakt van beton, metaal en hout. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door de lichte natuurlijke materialen zoals licht hout, beton en steen.

Lees meer

Zwart staal, goud en messing zijn materialen die in 2018 overheersen. Ook natuurproducten zien we terug. Producten zoals natuursteen, marmer, donker teakhout en eiken zijn populair. Degelijke en natuurlijke materialen staan centraal. Natuurlijke materialen is de trend voor 2018. 

Lees meer

Koper werd vroeger al veel toegepast in het interieur van een woning. De laatste decennia was het weer iets minder maar sinds de opmars van de industriële look gevolgd door de Scandinavische look is koper weer helemaal hot in Nederland. Inmiddels wordt koper bijna in elke stijl toegepast van industrieel tot romantisch en van vintage tot modern. Hierdoor is koper heel gemakkelijk toe te passen in elk bestaand interieur. Door een aantal verschillende koperen woonaccessoires in een interieur te gebruiken creëer je intimiteit en gezelligheid.

Lees meer

9 artikel(en)

per pagina