Top service
Hoge kwaliteit
Scherpe prijzen
30 dagen retourrecht
Gratis geleverd v.a. € 500,-

De eethoek staat in veel huishoudens centraal. Er wordt gegeten, nagetafeld, geborreld, spelletjes gespeeld en huiswerk gemaakt. Veel gezelligheid dus. Belangrijk dat je lekker kunt zitten en genieten.

Er zijn een paar punten waar je om moet denken. Het formaat, materiaal kleur en de eettafel. De stoel moet qua formaat en design een mooi geheel vormen met de tafel. Het goede formaat, passend bij de tafel is de eerste stap bij de zoektocht. 

Lees meer

Momenteel zijn de Scandinavische interieurstijl en de industriële stijl zeer populaire woonstijlen. Deze 2 stijlen zijn goed met elkaar te combineren. Beide maken gebruik van verschillende natuurlijke materialen. Bij de industriële stijl wordt veel gebruik gemaakt van beton, metaal en hout. De Scandinavische stijl kenmerkt zich door de lichte natuurlijke materialen zoals licht hout, beton en steen.

Lees meer

Zwart staal, goud en messing zijn materialen die in 2018 overheersen. Ook natuurproducten zien we terug. Producten zoals natuursteen, marmer, donker teakhout en eiken zijn populair. Degelijke en natuurlijke materialen staan centraal. Natuurlijke materialen is de trend voor 2018. 

Lees meer

Koper werd vroeger al veel toegepast in het interieur van een woning. De laatste decennia was het weer iets minder maar sinds de opmars van de industriële look gevolgd door de Scandinavische look is koper weer helemaal hot in Nederland. Inmiddels wordt koper bijna in elke stijl toegepast van industrieel tot romantisch en van vintage tot modern. Hierdoor is koper heel gemakkelijk toe te passen in elk bestaand interieur. Door een aantal verschillende koperen woonaccessoires in een interieur te gebruiken creëer je intimiteit en gezelligheid.

Lees meer

4 artikel(en)

per pagina