Het voorjaar in huis!

Het voorjaar in huis!

Klaar met de winter? Zin in het voorjaar? Haal het voorjaar in huis met een nieuwe frisse voorjaarssfeer! Lees verder voor tips en ideeën.

Het voorjaar in huis!

Klaar met de winter? Zin in het voorjaar? Haal het voorjaar in huis met een nieuwe frisse voorjaarssfeer! Lees verder voor tips en ideeën.

Rotan is ideaal om een zomerse sfeer te creëren.   

Een sfeervolle lamp die knus licht verspreidt. Het natuurlijke, lichte materiaal zorgt voor een zomerse sfeer in uw huis. De lamp kan goed worden gecombineerd met andere natuurlijke materialen.

 

Deze poef is op meerdere manieren te gebruiken. Met een dienblad erop, heb je een origineel bijzettafeltje. Zonder dienblad een heerlijk voetenbankje.  

Door de natuurlijke kleur creëert u een frisse voorjaarsuitstraling.

      

Met deze bloemenprint haal je het voorjaar in huis. De kleuren en printen komen rechtstreeks uit de natuur en geven rust. Het zorgt voor een paradijselijke sfeer. Deze eyecatcher straalt het voorjaar uit in de woonkamer. 

 

Een stijlvolle lamp met verschillende structuren van beton. Het licht verspreidt warmte en gezelligheid. Een prachtige versiering voor elke woonkamer. 

 

Van zomerse stoffen zoals bijvoorbeeld linnen wordt je interieur lichter. De moderne kleurencombinatie van de lichte stof met beukenhouten poten zorgt voor een Scandinavisch sfeer. Mintgroen is een stijlvolle toevoeging, het zorgt voor een frisse uitstraling.

 

Deze moderne spiegel met een koperen frame glanst sierlijk en geeft elke kamer een chique uitstraling. Het staat in elke ruimte van uw huis mooi. Een spiegel geeft meer licht in de ruimte waar de spiegel hangt.

 

Haal de zon in huis! Okergeel geeft een zomerse sfeer in uw woning. Combineer deze mooie warme kleur met natuurlijke materialen. Dan haalt u het voorjaar pas echt in huis!