Trendkleuren en materialen voor 2018

Zwart staal, goud en messing zijn materialen die in 2018 overheersen. Ook natuurproducten zien we terug. Producten zoals natuursteen, marmer, donker teakhout en eiken zijn populair. Degelijke en natuurlijke materialen staan centraal. Natuurlijke materialen is de trend voor 2018. 

Modekleuren  

In 2018 zijn de kleuren zwart wit belangrijk. Ook bruin speelt een belangrijke rol. Deze kleuren worden gecombineerd met een felle kleuren. Bij de materialen en kleuren speelt de natuur een belangrijk rol.  (Donker)groen en blauw behoren bij de woonmode van 2018. Deze kleuren zien we ook veel terug in grafische vormen. Vormen geïnspireerd op de natuur en natuurlijke patronen zoals bladeren.

Met natuurproducten en bladerpatronen haalt u de natuur in huis en creëert u een botanische sfeer. Kom tot rust en geniet van het rustgevende groen.

Andere kleuren die met zwart, wit en bruin gecombineerd kunnen worden zijn: warm- en donkerrood, aubergine paars en zacht roze.

Hieronder een paar voorbeelden van de modekleuren gecombineerd met modematerialen.

Bijzettafel Wild.

Massief hout in combinatie met zwart staal. Hiermee creëert u een stoere, industriële sfeer in huis.
https://www.venturadesign.nl/bijzettafel-wild-40cm-massiefhout-36578.html


Bank Boutique rood

Bank van kwaliteit linnen waardoor de bank een elegante uitstraling heeft. De rode kleur zorgt voor een eigentijds modern gevoel. De donkere poten geven een mooi contrast met de rode stof. Een Klassieke en moderne sfeer tegelijkertijd.  
https://www.venturadesign.nl/bank-boutique-nackenrolle-rood-35973.html


Bank met robuuste uitstraling. Blauw Jeans, gecombineerd met natuurlijk hout.
https://www.venturadesign.nl/zitbank-bock-ii-jeans-36812.html


Fauteul Ibiza Paradise Groen/wit.

Deze stoel maakt indruk met prachtige groene bloemendesign. De print geïnspireerd door de natuur, zorgt voor paradijselijke sfeer. De bekleding is van hoogwaardige kwaliteit. Combineer de stoel met andere meubels uit de Ibiza Paradise collectie. Geniet van het fijne groene in huis en creëer een botanische sfeer.
https://www.venturadesign.nl/stoel-ibiza-paradi-37192.html


Eetkamerstoel Rib Black Framed Basic

Populaire ribstoel. Het zwarte frame in combinatie met de comfortabele dikke kussens geeft de stoel een stoer uiterlijk. Hiermee kunt u een Industriële sfeer in huis creëren.
https://www.venturadesign.nl/stoel-rib-black-framed-basic-paars-vd-dc70pa.html