Salontafel Scorpion 110cm Massief Mango Hout - 40251

Je bespaart €16,99
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 45cm
Breedte 110cm
Diepte 55cm
Materiaal Gelakt mangohout, metaal
Kleur Zwart

Omschrijving

Deze salontafel is echt iets bijzonders omdat het buitengewone ontwerp meteen de aandacht trekt. Het tafelblad is gemaakt van massief mangohout, dat een zwarte afwerking heeft gekregen en tevens is voorzien van een uitgebreid handgemaakt 3D patroon. Het hele tafelblad ziet er bijzonder levendig en levendig uit. Het zwart metalen frame neemt het ruwe uiterlijk van de plaat over en zorgt voor een veilige stand op elk oppervlak.

Het extravagante design van zowel het blad als het frame zijn enerzijds opvallend, maar anderzijds verrassend divers te combineren met een grote diversiteit aan stijlen en woonkamermeubels. Uiteraard ziet de tafel er bijzonder mooi uit als je hem combineert met andere meubels uit de gelijknamige serie. Maar ook als soloartiest zal de salontafel je woonkamer verfraaien - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.