Schommelstoel Scandinavia Swing Grijs Fluweel - 39000

Je bespaart €182,66
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 100cm
Breedte 75cm
Diepte 106cm
Zithoogte 45cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), metaal
Kleur Grijs, zilver

Omschrijving

Een gezellige schommelstoel, in de vorm van een traditionele fauteuil, ontworpen met een glamoureuze uitstraling - denk je dat dat niet mogelijk is? Onze SCANDINAVIA SWING-stoel combineert precies deze eigenschappen en inspireert met zijn rechtlijnige maar elegante ontwerp. De gebogen metalen lopers in zilver vormen een mooi contrast met de hoogwaardige fluwelen bekleding in elegant zilvergrijs

Natuurlijk komt comfort eerst met een schommelstoel. Daarom heeft de welgevormde stoel een comfortabel gestoffeerd zitkussen en ergonomisch gevormde armleuningen voor optimaal zitcomfort. Het ontwerp maakt een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk: je kunt het prachtig combineren in de woonkamer met je woonkamer, of het in de slaapkamer plaatsen als een stijlvolle en extravagante blikvanger. Laat uw creativiteit de vrije loop en voltooi uw sfeer nu met deze buitengewone schommelstoel met een glamoureuze uitstraling.

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.