Salontafel Orient II Rond Gevlamd Koper 60cm - 39535

Je bespaart €43,12
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 30cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Aluminium
Kleur Koper gevlamd

Omschrijving

Deze buitengewone tafel is met de hand gevormd en verfijnd in een traditionele gehamerde look. Elk oppervlak wordt zo een getuigenis van echt vakmanschap en trekt ieders aandacht als een prachtig uniek exemplaar. Het aluminium wordt verwerkt door speciale chemische processen zodat prachtige gouden gradiënten worden gecreëerd. Een vleugje Oriënt omringt deze salontafel, maar het is een tijdloos en buitengewoon design-hoogtepunt dat snel een nieuwe favoriet in uw woonkamer wordt.

De moderne en trendy koperlook werd gecombineerd met traditioneel vakmanschap. Kleine bultjes maken elk exemplaar uniek en getuigen van het uitgebreide handwerk dat in elk van de tabellen is geïnvesteerd. Ondanks het opvallende ontwerp, kunt u de salontafel nog steeds gemakkelijk combineren met een breed scala aan meubels, kleuren en textiel. Of het nu modern, glamoureus of met een oosterse touch is: deze tafel geeft uw sfeer een heel speciale charme!

Let op: dit artikel is handgemaakt. Kenmerkend hiervoor zijn kleine oneffenheden die elk exemplaar uniek en onmiskenbaar maken. Deze kenmerken zijn geen reden tot reclamatie.Het oppervlak is vervaardigd in een complex chemisch proces dat elke tafel zijn unieke patina geeft.