Tuinbank 2-zits Modulair Opklapbaar Massief Acacia Hout - 39837

Je bespaart €89,24
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 75cm
Breedte 152-190cm
Diepte 68cm
Materiaal Massief Acacia Hout, 100% Polyester
Kleur Grijs

Omschrijving

Modulair tuinbank

Een stijlvolle modulair tuinbank om heerlijk te kunnen genieten van het buitenleven in de tuin of op het balkon. De 2-zits tuinbank is gemaakt van massief acaciahout, bovendien is het geheel naar wens aan te passen. Het acaciahout heeft een grijze afwerking voor een moderne uitstraling. De bank wordt geleverd inclusief luxe grijskleurige kussens. Bestel de modulaire tuinbank nu bij Ventura Design!

Wat is een modulair tuinbank?

Een modulair tuinbank is een bank die je zelf geheel naar wens kunt aanpassen. Niet iedere gelegenheid vraagt om dezelfde houding op de bank. De ene keer wil je lekker met een boek buiten zitten om te lezen. In dat geval is het heerlijk om met steun in de rug in de hoek van de bank te kunnen kruipen. Het kan soms ook lekker zijn om languit op de bank te gaan liggen, in het zonnetje of juist lekker buiten in de schaduw. Een tuinbank die modulair is kan op verschillende manieren samengesteld worden. Soms moet er bij een tuinbank die modulair is verschillende delen aan elkaar geplaatst worden. Deze modulaire tuinbank kan veranderd worden door de leuningen aan weerszijden in of uit te klappen. In een paar handelingen creëer je een compleet andere tuinbank!

De voordelen van een modulaire tuinbank

Een modulaire tuinbank biedt verschillende voordelen. Deze voordelen zijn:

· Je kunt de bank aanpassen naar jouw wens en gelegenheid;

· De bank is geschikt voor verschillende toepassingen;

· Een tuinbank die modulair is past in de tuin, maar is ook heel geschikt voor op het balkon.

Tuinbank modulair massief acaciahout

Onze modulaire tuinbank is gemaakt van massief acaciahout. Het heeft een verweerde grijze afwerking dat prachtig aansluit bij de grijze kussens. De bank wordt inclusief deze kussens geleverd, deze zijn van 100% polyester gemaakt. Dit zorgt samen voor een mooie moderne look. De bank is enorm veelzijdig en heel functioneel. Door de twee armleuningen te verstellen pas je de bank naar wens aan. De leuningen zijn in drie trappen te verstellen. Hierdoor kun je de bank veranderen van een zitbank met armleuningen, via een sofa om languit op te liggen naar een heerlijk brede loungebank.

2-Zits tuinbank

Ben je op zoek naar een rustieke en tegelijkertijd moderne 2-zits tuinbank voor op jouw balkon of in jouw tuin? Dan is deze bank van acaciahout een zeer goede keus! De armleuningen van de bank zijn opklapbaar. Zo ontstaat een tuinbank 2-zits, maar dan wel met veel mogelijkheden! Hierdoor is de bank geschikt voor vrijwel iedereen. Stellen kunnen samen optimaal genieten van de tuinbank 2 persoons. Heb je een groot gezin? Plaats dan twee exemplaren tegenover elkaar op het terras! Ben je alleenstaand? Dan heb je een heerlijke bank om op verschillende manieren op te relaxen. Als er vrienden of vriendinnen op bezoek komen, dan creëer je meer ruimte op de bank door de armleuningen geheel naar beneden te laten.

Tuinbank 2-zits; de voordelen

Wil je buiten gezellig met z’n twee dicht tegen elkaar kruipen? Heb je ruimte nodig om heerlijk ontspannen buiten in de tuin te kunnen zitten? Of wil je optimaal languit relaxen op een loungebank in de zon? Met een tuinbank 2 persoons dat geheel aanpasbaar kan dit allemaal! Deze 2-zits tuinbank biedt alle voordelen waarnaar je op zoek bent:

· Een mooie natuurlijke en moderne uitstraling;

· Gemaakt van duurzaam acaciahout;

· Geleverd inclusief bijpassende kussens;

· Een tuinbank met 2-zits die geheel naar wens aan te passen is;

· Geschikt voor tuin, terras en balkon;

· Hoogwaardige kwaliteit voor een zeer scherpe prijs;

· Gratis verzending vanaf € 500;

· Binnen 30 dagen te retourneren;

· Op afspraak bezorgd;

· 2 jaar volledige garantie.

Tuinbank 2 persoons kopen bij Ventura Design

Wil je een 2-zits tuinbank kopen? Kies dan voor de modulaire tuinbank van Ventura Design. Dit type tuinbank geeft meer mogelijkheden en voordelen dan een reguliere tuinbank. Deze opklapbare tuinbank is gemaakt van massief acaciahout. Het hout heeft een grijze afwerking, waardoor het hout een mooie rustieke uitstraling heeft. De afwerking sluit perfect aan bij de kleur van de kussens. Heb je liever een tuinbank met de bekende warme kleur van acaciahout? Ook deze hebben wij in ons assortiment! Je vindt deze in de lijst met voorgestelde producten onderaan deze pagina. Ventura Design heeft een groot assortiment meubels van hoogwaardige kwaliteit. Deze bieden we tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan. Daarnaast bieden we veel service, zo bezorgen we op afspraak, we verzenden gratis vanaf €500 en je kunt binnen 30 dagen retourneren. Heb je vragen over ons of over één of meer van onze producten? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!