Tuintafel Tampa Lounge 78x78cm Polywood - 40935

Je bespaart €76,21
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 48cm
Breedte 78cm
Diepte 78cm
Materiaal Polywood (100% kunststof), gepoedercoat aluminium
Kleur Natuur, grijs

Omschrijving

Polywood tuintafel

Een Polywood tuintafel is de ideale tafel voor gebruik in de buitenlucht. Geniet optimaal van het buitenleven in jouw tuin dankzij deze hoogwaardige outdoor tafel. We leven steeds meer buiten, de zomers worden warmer en langer, daarom passen veel mensen de tuin aan om aan alle wensen te voldoen. Je legt een mooi terras aan met overkapping en plaatst luxe loungebanken om heerlijk te kunnen zitten. Daar hoort natuurlijk ook een mooie Polywood tafel bij, want je wil natuurlijk wel je drankjes en hapjes goed neer kunnen zetten. De tuintafel van Polywood heeft een moderne en tegelijkertijd charmante en natuurlijke uitstraling. Dé tafel voor gebruik op het terras, het balkon of in de tuin.

Wat is een Polywood tuintafel?

Polywood is gemaakt van HDPE, dit is een afkorting voor Polyethyleen, een kunststof met een zeer hoge dichtheid. Dit duurzame plastic wordt voor veel producten gebruikt zoals flessendoppen, wasmiddelflessen, etc. Door dit plastic te hergebruiken kan het materiaal getransformeerd worden in Polywood hout. Als je naar deze Polywood tuintafel kijkt, dan zou je niet zeggen dat de tafel van kunststof is. De tafel ziet eruit alsof het van hoogwaardig hout gemaakt is. Polywood is echter veel voordeliger dan duurzaam hardhout, bovendien biedt het materiaal meer voordelen. Zo gaat het materiaal heel lang mee, tot wel 50-60 jaar. Het is namelijk ontworpen om goed tegen alle weersomstandigheden te kunnen, van hitte van de zon tot ijzige winters. De Polywood tafel heeft een stevig onderstel van gepoedercoat aluminium. De aluminium poten lopen door in het blad van de tuintafel met Polywood ‘planken’.

Tuintafel van Polywood; de voordelen

Deze Polywood tuintafel biedt veel voordelen, zoals:

  • Polywood heeft de mooie natuurlijke uitstraling van echt hardhout;
  • Het past daardoor perfect bij de uitstraling van de tuin;
  • Het materiaal is speciaal gemaakt om tegen alle weersomstandigheden te kunnen;
  • Polywood is zeer duurzaam, het is niet stuk te krijgen en kan daarom makkelijk 50 jaar meegaan;
  • Een Polywood tafel is veel voordeliger dan een tafel van hardhout;
  • De tafel is makkelijker te onderhouden dan een tafel van hout. Je hoeft het alleen maar af en toe schoon te maken. Gebruik hiervoor lauw water en een sopje met natuurlijk schoonmaakmiddel zoals groene zeep;
  • De tafel heeft de volgende formaten: Hoogte 48cm x breedte 78cm x diepte 78cm. Je kunt de tafel daarom gebruiken voor het terras, in de tuin en op het balkon.

Polywood tafel kopen bij Ventura Design

De tuintafel van Polywood is een hoogwaardig product waar je veel plezier van zult hebben. Bestel de tafel nu in onze webshop om van alle voordelen te profiteren. Ben je op zoek naar een Polywood tafel, maar dan van een ander formaat? In ons grote assortiment bieden wij nog veel meer mogelijkheden aan.

Bij Ventura Design ben je op de juiste plek voor modern en betaalbaar wonen. Wij bieden een enorm assortiment meubels en accessoires aan op onze overzichtelijke website. Profiteer van de vele voordelen die wij bieden. We bieden een topservice aan onze klanten, zo bieden we verschillende betalingsmogelijkheden, je hebt 30 dagen retourrecht en we leveren jouw bestelling gratis bij je thuis bij bestellingen vanaf €500. Onze producten zijn van hoge kwaliteit, maar we bieden deze wel tegen zeer scherpe prijzen aan. Bovendien hebben we regelmatig aantrekkelijk korting deals. Houd onze website daarom goed in de gaten! Vragen? Neem contact op!