TV Meubel Reliëf 150cm Massief Sheesham Hout - 38411

Je bespaart €198,81
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 150cm
Diepte 40cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout
Kleur Natuur

Omschrijving

Dit massieve dressoir gemaakt van hoogwaardig Sheesham-hout inspireert met een uniek oppervlakontwerp. Alle deuren waren bedekt met smalle stutten, zodat er een prachtige plastic structuur ontstond. Dit staat in een vakkundig contrast met het gladde, gelakte oppervlak van de zijkanten. Sheesham staat bekend om zijn indrukwekkende nerf, wat het hout absoluut uniek maakt - de artistieke structuur onderstreept dit indrukwekkend.

Maar niet alleen het design van het TV-lowboard is een echt hoogtepunt. Open de deuren, binnenin het bord vind je veel opbergruimte. Hier berg je alle tv-keukengerei netjes op en dankzij de praktische kabelopening aan de achterkant van het bovenste vak kunnen alle kabels netjes achter het bord. Ons RELIEF dressoir is altijd een uitgelezen keuze als u een uniek design stijlvol wilt combineren met veel opbergruimte in uw huis - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.