Salontafel 2-delig Elements 110cm Massief Acacia Hout - 39702

Je bespaart €44,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 35cm
Breedte 110cm
Diepte 40cm
Materiaal Acaciahout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

Dit duo wordt een onverslaanbare favoriet in je woonkamer. De salontafels hebben een indrukwekkend, individueel gevormd tafelblad van massief houten balken met veel individuele houtkenmerken. Het zwart metalen frame vormt een mooi contrast met het donkere, natuurlijke hout. Dit is ook zo open ontworpen op de grotere tafel dat u de twee tafels comfortabel onder elkaar kunt schuiven om ruimte te besparen.

De twee salontafels passen bij een grote verscheidenheid aan inrichtingsstijlen en kunnen op verschillende manieren worden gecombineerd met verschillende banken, woonaccessoires en dressoirs. Het acaciahout geeft uw woonkamer altijd een authentieke, rustieke charme. Het is natuurlijk logisch om de tafels te combineren met een dressoir of misschien een plank van acacia om de flair van de salontafels op te nemen en een uniforme woonsfeer te garanderen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.