Wijnkast Jakarta 55cm Massief Gerecycled Hout - 36358

Je bespaart €114,91
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 190cm
Breedte 55cm
Diepte 40cm
Onderste vak (HxBxD) 32x48x35cm
Middelste vak (HxBxD) 33x43x30cm
Bovenste vak (HxBxD) 33x30x34cm
Materiaal Massief Mango Hout
Kleur Veelkleurig

Omschrijving

Met onze wijnkast Jakarta haal je een echte blikvanger in je woonkamer. In de vorm van een traditionele vissersboot heeft deze prachtige wijnkast vele toepassingen in je eigen huis. Als klassiek woonelement biedt de wijnkast niet alleen ruimte voor vazen, foto's en boeken, maar ook voor 20 wijnflessen in het onderste gedeelte.

Uw persoonlijke stukken worden op de juiste plek in de open rekken geplaatst om elke dag de aandacht te trekken. Gemaakt van hoogwaardig mangohout, dat wordt gewonnen uit gerecyclede vissersboten, is de veelkleurige jakarta wijnkast een passende aanvulling op uw maritieme woonstijl.Moderne, heldere lijnen of de klassieke landhuisstijl kunnen prachtig gecombineerd worden met dit woonaccessoire als woonaccessoire. blikvanger. Met een hoogte van 190 cm is hij moeiteloos neer te zetten in de woonkamer, in de slaapkamer of in de ruime badkamer.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.