Banken

Een bank voor de woonkamer; ben je daarnaar op zoek? Dan ben je bij Ventura Design aan het juiste adres! Bij ons vind je een enorme collectie banken in verschillende stijlen en kleuren. Je zult zeker een bank woonkamer bij ons vinden die geheel naar jouw wens is. Heb je de ideale bank gevonden? Bestel deze dan snel een eenvoudig in onze webshop!

Kies de bank die bij je past

Het nadeel van een groot aanbod is dat het best lastig kan worden om een woonkamer bank te vinden die geheel naar jouw wens is. Om de keus wat makkelijker te maken geven wij je een aantal tips:

  1. Bepaal eerst wat de maat van de bank moet worden. De maat van de bank wordt bepaald door de samenstelling van jouw huishouden en de ruimte die je hebt voor de bank. Ook de functie van de bank heeft invloed op de grootte. Is de bank vooral praktisch bedoeld voor een gezin om te gebruiken, moet de bank een slaapfunctie hebben of heeft de bank bovenal een esthetische waarde, zoals een chaise longue of een klein zitbankje?
  2. Bepaal waar de bank woonkamer komt te staan. Kies de optimale plek voor de bank. Kijk dan hoeveel ruimte er is. Deze ruimte bepaalt of je een grote bank in de woonkamer kunt plaatsen. Het kan natuurlijk ook dat je op zoek bent naar een bank voor een kleine woonkamer.
  3. Welke vorm en kleur past het best bij jouw woonkamer? De kleur is vooral een persoonlijke keus, de bank moet goed aansluiten bij de stijl van het interieur. Wat vorm betreft heb je tegenwoordig heel veel keus. Waar hou je van, klassiek of modern? Het aanbod en de mogelijkheden zijn enorm!
  4. Maak een keus voor de stof en het materiaal. Houd je van een leren bankstel? Dan heb je keus uit echt leer of kunstleer. Heb je liever textiel of een kunststof materiaal op de bank? De stof bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de bank. Maak daarom een weloverwogen keus. Misschien ben je op zoek naar een houten bank voor de woonkamer of een mooie stijlvolle bank op metalen poten? In het filtermenu op onze website kun je filteren op materialen en stoffen. Hierdoor kun je makkelijker jouw bank naar wens vinden!

Banken voor in de woonkamer: Verschillende opties

Ben je op zoek naar een moderne, stijlvolle en scherp geprijsde bank woonkamer? Bij Ventura Design kun je werkelijk alles vinden! Van moderne woonkamer banken voor het hele gezin, bioscoopbanken voor de ultieme filmervaring tot een stijlvolle chaise longue of cognac bank. Hier volgt een klein overzicht uit ons enorme assortiment:

Houten bank in de woonkamer?

Heb je een industrieel, klassiek of landelijk interieur? Een houten bank woonkamer past daar heel goed bij! Wij hebben verschillende banken in onze collectie waarin hout als materiaal aanwezig is. Vul in het filtermenu bij materiaal het vakje hout in en alle keuzes worden je getoond.

Grote bank in de woonkamer

Heb je een groot gezin of heb je voldoende ruimte voor een grote bank woonkamer om zelf heerlijk op te loungen? Bij ons vind je een ruim aanbod grote banken. Vul in het filter de gewenste hoogte, breedte en diepte in en de mogelijkheden voor een grote bank woonkamer worden je getoond.

Bank voor een kleine woonkamer

Heb je een kleine woonkamer? Je zou dan misschien denken dat de mogelijkheden voor een stijlvolle bank kleine woonkamer beperkt zijn. Wij hebben echter enorm veel keus uit verschillende kleine banken. Ga naar het filtermenu en stel het schuifje breedte in tot de ruimte die je beschikbaar hebt. Er worden je nu vele prachtige opties getoond. Zo zie je maar, een bank kleine woonkamer kan heel mooi, praktisch en voordelig zijn!

Cognac bank

Een cognac bank is een bankstel uitgevoerd in een warme cognac bruine kleur. Deze kleur is erg populair voor een bankstel. Bruin en cognac kun je zien als natuurlijke tinten. Hierdoor sluiten ze heel goed aan bij verschillende interieurstijlen waarin natuurlijke elementen worden gebruikt. Je kunt daarbij denken aan industriële, Scandinavische of landelijke woonstijlen. Een cognac bank is rustgevend en stoer tegelijk. Bij ons kun je banken in deze kleur vinden door het vakje bruin in het filtermenu aan te vinken.

Woonkamer bank bestellen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar een nieuwe bank voor jouw woonkamer? Bestel deze dan nu bij Ventura Design! Wij bieden mooie moderne meubels tegen een hele scherpe prijs. Ons aanbod is enorm groot en wordt regelmatig aangevuld. Houd daarom goed onze webshop in de gaten, je bent dan ook op de hoogte van aantrekkelijke acties!

Heb je een bank naar wens gevonden? Bestel jouw bank dan snel en eenvoudig in onze webshop. Vanaf €500 bezorgen wij het bankstel gratis bij je thuis.