Bioscoopbank Relaxbank 2-zits Hollywood Donkergrijs - 39979

Je bespaart €269,89
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 104cm
Breedte 185cm
Diepte 94-165cm
Zithoogte 48cm
Materiaal Structuurstof (100% polyester)
Kleur Donkergrijs

Omschrijving

Sla de wachtrijen over, bespaar op je bioscoopkaartje en eet zoveel snoep als je wilt. Met een bioscoopbank kun jij thuis de echte bioscoop ervaring beleven! Ventura Design biedt meerdere prachtige 2-zits bioscoopbanken voor thuis aan. Je kunt deze in verschillende varianten bij ons bestellen.

Wat is een bioscoopbank?

Een bioscoopbank is een ruime fauteuil die speciaal ontworpen is om op een comfortabele manier naar een film te kijken. Er wordt thuis steeds meer gekeken naar films en series. Een film kijken in jouw eigen huis levert namelijk belangrijke voordelen op: Geen last van andere bezoekers, de mogelijkheid om de film te pauzeren en je kunt snacken en drinken wat en wanneer je maar wilt. Een bioscoop heeft echter ook bepaalde charmes, zoals goed geluid, groot beeld en heerlijke stoelen. Om de ultieme ervaring bioscoopervaring te krijgen schaffen we een grote tv aan en een goede surround set. Om heerlijk te kunnen zitten met alle comfort die je wenst kies je voor een bioscoop bankstel.

De voordelen van een bioscoop bankstel

Een bioscoopbank voor thuis biedt vele voordelen. Deze voordelen zijn:

  • Het biedt veel meer comfort dan een gewoon bankstel, zelfs meer dan luxe bioscoopstoelen;
  • Je kunt op een optimale manier naar een film kijken door de rugleuningen te verstellen;
  • De zittingen zorgen ervoor dat je lang kunt zitten zonder last te krijgen van je lichaam;
  • De bioscoopbank voor 2 personen is voorzien van een speciale ruimte voor drankjes en hapjes;
  • De voetsteunen van de bank kunnen omhoog versteld worden voor een optimale zithouding.

Bioscoopbank voor thuis; de verschillende varianten

Onze Hollywood bioscoopbank is een imposante 2-zits fauteuil. Hiermee krijg je thuis het ultieme bioscoopgevoel. De comfortabele bank staat geweldig in jouw speciale game of filmkamer. Het zorgt niet alleen voor enorm veel zitcomfort, de functionaliteit van het bioscoop bankstel is niet te evenaren! De bioscoopbank voor 2 personen is afzonderlijk af te stellen. Zo kun je precies gaan zitten zoals jij wilt. Je kunt rechtop zitten om de spanning van de film goed aan te kunnen, maar je kunt de stoel ook zo verstellen dat je geheel uitgestrekt van de film kunt genieten. De bioscoopbank voor thuis heeft uitklapbare voetsteunen en verstelbare rugleuningen. In de middenarmsteun bevindt zich een uitklapbaar vak voor snacks, drank of een koptelefoon. Je kunt de bioscoopbank in verschillende varianten bestellen. De reguliere relaxbank is in zwart leatherlook en donkergrijze stof leverbaar. Ook het bioscoop bankstel Exclusive leveren wij in donkergrijze stof en zwart leatherlook. Deze stoelen zijn echter luxer uitgevoerd, zo zijn ze bijvoorbeeld voorzien van een hoogwaardige stof. Zoek je nog meer luxe? Dan zou je kunnen kiezen voor de elektrisch verstelbare bioscoopbank. Bij deze versie zijn de rugleuningen en voetsteunen geheel elektrisch te bedienen.

Bioscoopbank voor 2 personen kopen bij Ventura Design

Een bioscoopbank voor thuis geeft je de mogelijkheid op een ultieme bioscoopervaring bij jou thuis! Haal de drankjes en snacks maar in huis en zet je favoriete serie of film op! Bestel jouw bioscoop bankstel bij Ventura Design! Je profiteert dan van alle voordelen die wij bieden: Producten van hoge kwaliteit, scherpe prijzen en aantrekkelijke voordeelacties, veel keus, ruime betalingsmogelijkheden en gratis verzending vanaf €500. De bank is ruim uitgevoerd, maar de rugleuningen zijn demontabel. Dit maakt het makkelijk om de bank bijvoorbeeld naar zolder te dragen of om het te plaatsen in een kleine ruimte zoals een kelder. De bioscoopbanken zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je vindt alle varianten op onze website. Heb je een vraag over één van de producten, neem dan contact met ons op, wij helpen je graag.