Industriële bijzettafels

Industriële bijzettafels

Een industriële bijzettafel is een multifunctioneel meubelstuk. Het ontwerp van de tafel past in verschillende interieurstijlen, bovendien is een bijzettafel heel handig in het gebruik. Je kunt de tafel namelijk overal plaatsen en makkelijk verplaatsen. Ventura Design biedt een prachtig assortiment industriële bijzettafels. Ben je op zoek naar een industriële bijzettafel in de hoogte, een ronde industriële bijzettafel of een vierkante industriële bijzettafel? Deze vormen en nog veel meer zijn beschikbaar in ons assortiment. Heb je de perfecte bijzettafel gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!

Waarom kiezen voor een industriële bijzettafel?

Industriële bijzettafels zijn erg populair vanwege de opkomst van de industriële interieurstijl. Bovendien worden materialen gebruikt die goed passen bij andere woonstijlen. Een industriële bijzettafel is daardoor heel gemakkelijk te combineren met andere stijlen. De industriële interieurstijl kenmerkt zich door het gebruik van sterke materialen zoals staal, steen, metaal en hout. De bijzettafels in deze stijl zijn gemaakt van een combinatie van deze materialen. Het tafelblad wordt vervaardigd van een bepaalde houtsoort, ongelakt of in een kleur (vaak zwart). Het onderstel van de tafels bestaat uit een metalen constructie, meestal met strakke industriële lijnen of opvallende metalen poten. De kleuren zwart en hout passen niet alleen bij de industriële stijl, maar ook goed bij andere stijlen zoals landelijk, modern en Scandinavisch.

Wat kun je op een industriële bijzettafel plaatsen?

Industriële bijzettafels kunnen voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Natuurlijk kun je de tafel functioneel gebruiken voor drankjes, snacks, afstandsbedieningen en andere items. Maar je kunt de tafel ook gebruiken om decoratieve objecten op te plaatsen. Industriële bijzettafels zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten, zodat je zeker een tafel zult vinden die perfect past bij jouw wensen en interieur. Wil je de bijzettafel vooral gebruiken voor decoratieve accessoires? Hier zijn enkele ideeën voor items die je op de tafel kunt plaatsen:

  • Boeken: Stapel enkele boeken op de tafel om hoogte en visuele interesse toe te voegen. Je kunt de boeken ook gebruiken als basis voor andere decoratieve items.
  • Planten: Voeg een vleugje natuur toe aan de ruimte door een kleine potplant of vetplant op de tafel te zetten. Dit voegt kleur en textuur toe aan je woonkamer.
  • Kaarsen: Kaarsen brengen warmte en sfeer in elke kamer. Kies kaarsen die bij de stijl van de tafel passen, en overweeg geurkaarsen met een mooie vormgeving.
  • Kunst: Je kunt ervoor kiezen om een mooi schilderij boven je industriële bijzettafel te hangen voor een blikvanger in de kamer, maar je kunt ook een casual look creëren door het schilderij tegen de muur op de bijzettafel te laten leunen.

Welke vormen industriële bijzettafels zijn er?

Ventura Design biedt veel mogelijkheden voor industriële bijzettafels. Hier zijn enkele voorbeelden:

Industriële bijzettafel in de hoogte

Een hoge industriële bijzettafel kan erg handig zijn. Je kunt deze bijvoorbeeld gebruiken om je kopje koffie of thee op te plaatsen. Het ontwerp is zodanig gemaakt dat het onderstel gemakkelijk onder de bank geschoven kan worden. Hierdoor kun je je drankje eenvoudig bij je brengen terwijl je zit te lezen, tv te kijken of gewoon ontspant op de bank. Ben je op zoek naar een hoge industriële bijzettafel? Maak dan gebruik van het filtermenu op de pagina om de hoogte aan te passen. Je krijgt dan een selectie te zien van de beste opties.

Industriële ronde bijzettafel

Ronde vormen worden steeds vaker gebruikt in het interieur. Deze vorm geeft een levendig gevoel en vormt een mooie tegenhanger voor de rechte lijnen in een woning. Een ronde industriële bijzettafel is ideaal. Het maakt de tafel levendig, je kunt deze gemakkelijk overal plaatsen en het betrekt iedereen rond de tafel. Met andere woorden, een ronde industriële bijzettafel zorgt voor gezelligheid!

Industriële vierkante bijzettafel

Als je op zoek bent naar een vierkante industriële bijzettafel, ben je bij ons aan het juiste adres. We bieden veel opties voor vierkante industriële bijzettafels. Maak je keuze en bestel de tafel vandaag nog in onze webshop!