Dressoir Goa 145cm Massief Sheesham Hout - 35858

Sale
Speciale prijs € 615,95 Normale prijs € 751,45
Je bespaart: € 135,50
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Afmeting : (H x B x D) 79 cm x 145 cm x 45 cm

Open vakken achter de deurtjes zijn:
Bovenste vak: 43x42x32,5cm
Onderste vak: 43x42x35,5cm
Planken zijn niet demontabel.

Kleur : natuur, hout

Materiaal : massief hout , sheesham

Levertijd 1-3 weken (onder voorbehoud)


Natuurlijke flair voor uw leefruimte
Met afgeronde hoeken, exclusief en met veel klasse, dit grote dressoir CUBUS van massief sheesham hout (uit de familie van palissander). Het dressoir biedt veel opbergruimte achter twee deuren en met drie uitstekend verwerkte en ruime lades. Elk van deze handgemaakte meesterwerken is een echt "uniek", geen serieproduct in serie. Deze uitstekende afwerking komt tot uiting in uw woonruimte.

Een succesvol ontwerp met veel ontwerpmogelijkheden
De natuurlijkheid en robuustheid van het bord wordt gecombineerd met het puristische ontwerp van de verzachte rondingen. Ze zorgen voor een natuurlijke en heldere sfeer. De meubels van CUBUS weerspiegelen uw liefde voor de natuur als prachtige kunstwerken in uw kamers. Bijzonder slim: het bord is voorzien van verstelbare scharnieren. Door omstandigheden zoals temperatuurschommelingen en de natuurlijke vorm van het hout kunnen de deuren kromtrekken. Door de meegeleverde scharnieren correct af te stellen, kunt u deze eenvoudig aanpassen zodat er een harmonieus beeld ontstaat.

Omdat het een natuurlijk en handgemaakt product is kunnen er lichte kleurafwijkingen en/of oneffenheden aanwezig zijn. Tevens is het mogelijk dat er lichte knoesten, scheurtjes of zelfs minimale maatverschillen voorkomen, dit maakt ieder product uniek en geeft de charme van het natuurlijke en massieve hout weer.