Fauteuil Big Dutch Grijs Fluweel met Armleuning - 40009

Je bespaart €82,23
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 80cm
Breedte 80cm
Diepte 77cm
Zithoogte 47cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), metaal
Kleur Grijs, zwart

Omschrijving

Als u op zoek bent naar een bijzonder comfortabele fauteuil met een geweldig design, dan moet u nu eens goed kijken. Onze comfortabele retroklassieker met extra dikke bekleding op de zitting en rugleuning bekoort met zijn tijdloos en trendy design. De zwart metalen poten vormen een groot contrast met de nobele fluwelen bekleding van de zitschaal en zorgen voor een veilige stand op elk oppervlak.

Of het nu in de woonkamer is als aanvulling op uw woonruimte, in de slaapkamer als comfortabele stoel of op kantoor voor de ontvangst van klanten: de retro fauteuil slaat een groot figuur in elke kamer. Je kunt het ook gemakkelijk combineren met een grote verscheidenheid aan meubels en stijlen. Een fluwelen sofa, een dressoir met metalen elementen of een moderne vloerlamp vullen de fauteuil prachtig aan en in een mum van tijd zal je interieur er bijzonder harmonieus uitzien.

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht