Fauteuil Chesterfield Zilvergrijs Fluweel - 39849

Je bespaart €115,32
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 105cm
Breedte 85cm
Diepte 76cm
Zithoogte 46cm
Materiaal Fluweel (100% polyester), grenenhout
Kleur Zilvergrijs, donkerbruin

Omschrijving

Deze klassieke Chesterfield-vleugelstoel, bekleed met hoogwaardige fluwelen bekleding in een nobele zilvergrijs, is een echte blikvanger voor elke sfeer. Typisch voor meubels van dit ontwerp zijn de gebogen armleuningen, de "oren", de knoopstiksels evenals de klinknagels en de mooie donker gebogen benen. De comfortabele binnenveringbekleding verandert de fluwelen fauteuil snel in een nieuwe favoriet, waarop je urenlang wilt blijven hangen om te lezen, een film te kijken of naar muziek te luisteren.

De licht glinsterende fluwelen hoes van de fauteuil is een echte blikvanger en zijn elegantie wordt perfect ondersteund door de decoratieve stiksels en de klinknagels. Overigens ziet de imposante fauteuil er bijzonder mooi uit in combinatie met de bijpassende poef. Hier kunt u comfortabel uw voeten neerleggen terwijl u geniet van het comfort van de fauteuil.

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.