Fauteuil Mustang Lounger Mosterdgeel Fluweel - 40759

Je bespaart €57,16
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 79cm
Breedte 71cm
Diepte 72cm
Zithoogte 43cm
Materiaal Fluweel (100% polyester)
Kleur Mosterdgeel, zwart

Omschrijving

Deze fauteuil combineert het hoogste zitcomfort met een vakkundig retrodesign en wordt in een mum van tijd het nieuwe favoriete stukje van je sfeer. Het stabiele frame van gepoedercoat metaal draagt ​​een hoogwaardige gestoffeerde zitschaal met een elegante fluwelen bekleding. De hoes glinstert licht en straalt een elegantie uit die perfect harmonieert met de retro-look.

Talrijke details zoals een extra gewatteerde neksteun, de decoratieve doorgestikte rugleuning en de applicaties op de armleuningen geven de imposante loungestoel net dat beetje extra. Of het nu in de woonkamer, in de slaapkamer of misschien bij de entree van uw kantoor is: de stoel met de prachtige hoes trekt in elke kamer de aandacht. Onze tip: combineer hem met een bijpassende bijzettafel in retro look uit onze shop!

Let op: Velvet is een zeer bijzondere meubelstof met unieke eigenschappen. De helderheid en intensiteit van de kleur kan variëren en er kunnen unieke patronen op de stof worden gecreëerd - afhankelijk van de richting waarin de fijne vezels zijn geverfd en hoe de stof wordt verlicht.