Zomeractie!! Nu tot 25% korting op alles!!

Loopt af in:

Vitrine Kast Mystic Living 140cm Massief Acacia Hout - VenturaDesign39942

Normale prijs € 1.166,95 Speciale prijs € 906,12
Je bespaart: € 260,83
Levertijd: 1-3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 140cm
Breedte 118cm
Diepte 40cm
Materiaal Gelakt acaciahout
Kleur Natuur

Omschrijving

Als u veel opbergruimte nodig heeft en tegelijkertijd op zoek bent naar een hoogwaardige blikvanger voor uw sfeer, is deze vitrinekast gemaakt van massief acaciahout een perfecte keuze. De individuele houtnerf wordt extra benadrukt door het extravagante 3D-patroon van de deuren met glazen inzet. Het patroon is zorgvuldig handgemaakt en laat het bord stralen met een geweldig, haptisch effect.

De metalen knoppen passen onopvallend in het design van het highboard. Ze kunnen worden gebruikt om de vier deurvakken te openen waarin u al uw huishoudelijke artikelen kunt opbergen. Je kunt je favoriete porselein ook perfect achter de deuren plaatsen met glazen inzetstukken. De plank kan stijlvol in elke woonkamer worden geplaatst. Of het nu in de gang, in de woonkamer en slaapkamer of op kantoor is: het massief houten bord is een unieke blikvanger in uw huis!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign.