Zomeractie!! Nu tot 25% korting op alles!!

Loopt af in:

Bijzettafel Simply Clever Grijs 36cm Marmer Met Handgreep - VenturaDesign39505

€ 64,95
Levertijd: 1 - 3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 41cm
Breedte 36cm
Diepte 36cm
Hoogte Handgreep 10cm
Materiaal Marmer, Metaal
Kleur Grijs, Goud

Omschrijving

Kijk uit naar een geweldige bijzettafel met een buitengewoon ontwerp! Een rond tafelblad van hoogwaardig marmer met spannende steenkorrel in verschillende grijstinten rust op de drie filigraanpoten in elegant goud. De vele grijze nuances van het marmer lijken samen te smelten als zachte golven en resulteren in een uniek patroon dat elke salontafel uniek maakt. Een bijzonder detail van de tafel is ook de gouden, gebogen handgreep, die aan het midden van de tafel is bevestigd. Hiermee kan je de tafel eenvoudig individueel optillen en plaatsen.

De drie gespreide poten geven de bijzettafel een vakkundige retro-look, die samen met de elegante flair van de gouden details heerlijk tijdloos oogt. De voeten zijn beschermd zodat noch je vloer, noch de gouden verf op de poten kunnen worden aangetast als de tafel vaak wordt verplaatst. Onze tip: combineer de tafel met andere levende accessoires in goud of fijn marmer om een ​​bijzonder harmonieuze sfeer te creëren!

Let op: Omdat het handgemaakt is, is elke tafel uniek. Deuken en kleine krasjes kunnen aanwezig zijn en originaliteit creëren en de charme van handgemaakte producten maken. Er kunnen kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen neem dan contact op met de klantenservice van VenturaDesign.