Ronde salontafels

Welkom in het rijke assortiment ronde salontafels van Ventura Design! We weten zeker dat jij hier een salontafel zal vinden die geheel past bij jouw wensen en interieurstijl. Een salontafel is een onmisbaar meubelstuk in een woonkamer. Salontafels zijn in verschillende vormen verkrijgbaar, ronde salontafels bieden echter enkele belangrijke voordelen.

Ben je op zoek naar een ronde eiken salontafel, een modern Scandinavisch tafeltje voor een kleine woonkamer of wil je liever een salontafel die een echte eyecatcher is? Ga dan eens rustig zitten om alle mogelijkheden te bekijken! Heb je een salontafel naar wens gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop!

Waarom een ronde salontafel?

De rechthoekige salontafel wordt gezien als de normale vorm voor een salontafel. Voor een ronde salontafel wordt dan ook minder snel gekozen. Dit is jammer, want deze vorm zou wel eens heel goed bij jouw interieur aan kunnen sluiten! De ronde salontafel zorgt namelijk voor een hele andere sfeer. De vorm zorgt voor meer speelsheid, het is luchtiger en plezieriger voor het oog dan alleen maar rechte hoeken in een woonkamer.

Een ronde salontafel is bovendien erg functioneel. De vorm zorgt ervoor dat de tafel minder ruimte in beslag neemt en er kan van alle zijden evenveel gebruik van gemaakt worden. Iedereen die rond de tafel zit heeft dezelfde ruimte tot zijn of haar beschikking. Ronde salontafels kunnen ook makkelijk ergens tussen geplaatst worden, zoals tussen twee bankstellen.

Hoe decoreer je een ronde salontafel?

Een salontafel wordt vooral gebruikt voor zijn functionaliteit. Je plaatst er je kopje koffie, schaaltje chips of andere snacks en drankjes op. Een ronde salontafel heeft echter ook een sfeerbepalende functie. Om voor een fijne sfeer in jouw woonkamer te zorgen is het daarom belangrijk om de salontafel van decoratie te voorzien. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een aantal mooie boeken of tijdschriften op tafel te leggen, dat staat heel stijlvol. Bij Ventura Design kun je echter ook terecht voor accessoires voor een ronde salontafel. Hiermee kun je een hele eigen look creëren.

Wat dacht je van een sfeervolle kaarsenstandaard op de salontafel, een mooie vaas of een rustieke schaal? Je vindt de accessoires ronde salontafel in het menu van onze website onder het kopje accessoires.   

Wat zijn de voordelen van ronde salontafels?

Ronde salontafels beiden enkele belangrijke en handige voordelen, zoals:

  • Een ronde salontafel neemt minder ruimte in beslag;
  • De ronde vorm zorgt voor meer speelsheid in de woonkamer;
  • Een ronde salontafel is meestal kleiner, daarom ideaal voor een kleine woonkamer;
  • Heb je meer ruimte op tafel nodig, maar wil je de speelse look behouden? Kies dan voor twee of meer ronde salontafels of een 2-delige set;
  • In veel verschillende stijlen, kleuren en materialen verkrijgbaar, zoals een ronde eiken salontafel;
  • Iedere gebruiker heeft dezelfde ruimte aan de tafel;
  • Minder kans om je te stoten aan de tafel;
  • Een ronde salontafel oogt gezelliger.

De verschillende soorten en stijlen

Er bestaan verschillende moderne woonstijlen, natuurlijk hebben wij ons aanbod hier volledig op aangepast. Houten salontafels voor een industriële of Scandinavische woonstijl, salontafels van metaal, glas of steen voor een tijdloze look? Bij ons zul je zeker een ronde salontafel vinden die geheel aansluit bij jouw wensen.

Ventura design; modern en betaalbaar wonen

Ben je op zoek naar een ronde eiken salontafel of een ronde salontafel in een andere stijl? Dan ben je bij Ventura Design aan het juiste adres! Wij staan voor modern en betaalbaar wonen, daarnaast bieden we nog enkele andere belangrijke voordelen, zoals een topservice, gratis levering vanaf €500 en 30 dagen retourrecht.

Ons assortiment ronde salontafels is erg groot, wij raden dan ook aan om het filtermenu te gebruiken. Hiermee kun je bepaalde selecties doen, zoals kleur, materiaal en eventuele eigenschappen. Dit maakt het zoeken naar de juiste salontafel een stuk makkelijker.

Wil jij jouw salontafel geheel eigen maken door het van decoratie te voorzien? Plaats accessoires op de ronde salontafel en je creëert precies de stijl waar je naar op zoek bent! Bij Ventura Design ben je op het juiste adres voor moderne meubels, maar wij bieden ook een mooie collectie accessoires en decoratie aan. Neem gerust eens een kijkje!