Salontafel 2-delig Elements Massief Sheesham Hout - 40711 & 40642

Je bespaart €77,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Afmeting grote (H x B x D) 37x75x75cm
Afmeting kleine (H x B x D) 32x65x65cm
Materiaal Gelakt sheeshamhout, metaal
Kleur Zwart, natuur

Omschrijving

De stijlvolle salontafel elements is de perfecte combinatie van hoogwaardig design en praktische opslag. De twee salontafels op verschillende hoogtes zijn flexibel inzetbaar. Samen of alleen - het massieve tafelblad is een absolute blikvanger. De combinatie van het massieve sheeshamhout en het hoogwaardige, zwarte frame van gezandstraald metaal geeft de tafel een zeer nobele en expressieve uitstraling.

Het hoogwaardige frame van mat zwart metaal zorgt voor een contrastrijke uitstraling en geeft de tafel de nodige stabiliteit. De grote tafelbladen bieden veel ruimte voor multimedia-accessoires en tijdschriften en zijn flexibel in elkaar te schuiven. Praktisch en met veel design: deze salontafel zal u over de hele lijn overtuigen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.