Salontafel Iron Craft 100cm Massief Mango Hout met schuiflade - 39293

Je bespaart €61,20
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 40cm
Breedte 100cm
Diepte 60cm
Open vakken (HxBxD) 6x48x30cm
Schuiflade (HxBxD) 3x45x28cm
Tafelpoten (BxD) 2x2cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

De handgemaakte salontafel uit de iron craft serie is een echte eyecatcher van massief mangohout. Het grote tafelblad rust op een stevig frame van gezwart metaal en maakt naast zijn uiterlijk ook indruk met veel opbergruimte voor tijdschriften, afstandsbediening en Co. Doordat er naast een open opbergvak ook twee ruime lades zijn voor je woonaccessoires. Deze kunnen gemakkelijk worden geopend met de twee metalen handvatten, die perfect het uiterlijk van het zwarte frame overnemen.

De natuurlijke kleurovergangen en nerf van het mangohout zijn uniek voor dit hout. Om het massief houten tafelblad een individuele uitstraling te geven, doorloopt het verschillende productiestappen. Hier is het oppervlak van de plaat discreet geverfd, zodat er een fluweelachtig effect ontstaat dat de structuur en de loop van het hout mooi benadrukt. De licht afgeronde planken werken samen als een uniek tafelblad met geweldige haptische eigenschappen. Het zwarte frame oogt bijzonder authentiek dankzij de vele kleine oneffenheden en straalt met zijn gepoedercoate oppervlak de industriële flair uit.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.