Salontafel Leaf Zilver 80cm Rond - 40286

Je bespaart €104,29
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 41cm
Breedte 80cm
Diepte 78cm
Materiaal Hoogwaardige metaal-aluminiumlegering
Kleur Zilver

Omschrijving

Dit sieraad wordt een echte eyecatcher in je woonkamer. De organisch gevormde salontafel bestaat geheel uit een oppervlak dat doet denken aan de fijne structuur van een blad. De talloze, fijne takken resulteren in een lichaam dat dankzij de vele uitsparingen licht en filigraan oogt. 

De enigszins asymmetrische vorm van de salontafel geeft hem een ​​heel bijzondere uitstraling die het organische ontwerp van het oppervlak vakkundig opneemt en voortzet. Ondanks het glanzende zilveren oppervlak lijkt de tafel een uitstraling te hebben die is geïnspireerd op de natuur, waardoor het een blikvanger is in elke woonkamer. Het weelderige design van de tafel werkt voor zichzelf, je hoeft het niet te combineren met veel decoratie om een ​​indrukwekkende woonervaring te creëren.

Let op: dit artikel is zorgvuldig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in formaat en gewicht zijn hiervoor kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze kenmerken hebben echter geen enkele invloed op de functie van de tafel en vormen geen reden tot reclamatie.