Salontafel/Opberkist Factory Loft 115cm Massief Mango Hout - 39664

Je bespaart €64,18
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 47cm
Breedte 115cm
Diepte 35cm
Materiaal Mangohout, metaal
Kleur Grijs, zwart

Omschrijving

Hier is elke kist echt uniek! Het lichaam is volledig gemaakt van massief mangohout. De individuele houten panelen zijn ontworpen met een hoogwaardige planklook. Als gevolg hiervan werken de licht afgeronde planken samen als een uniek oppervlak met grote haptische eigenschappen. De zwarte metalen geleiders en de handgrepen maken het edgy industriële uiterlijk van de bank perfect. De perfecte opslagruimte voor uw huis

Natuurlijk dient de kist niet alleen als stoel. Als u het deksel opvouwt, bereikt u het binnencompartiment van de zitkist. Hier kunt u dekens, kleine items of schoenen perfect opbergen - afhankelijk van de kamer waarin u de kist plaatst. Onze tip: combineer de kist met andere meubels of woonaccessoires in een industriële look, want op deze manier ziet uw inrichtingsconcept er bijzonder harmonieus uit.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.