Salontafel Orient Storage Wit 60cm Rond Massief Acacia Hout - 40108

Je bespaart €45,12
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 31cm
Breedte 60cm
Diepte 60cm
Materiaal Gelakt Acaciahout, metaal
Kleur Natuur, wit

Omschrijving

Een handgemaakt uniek stuk wacht hier op je! Deze buitengewone tafel is met de hand gevormd en verfijnd in een traditioneel hamerontwerp. Elk oppervlak wordt een getuigenis van echt vakmanschap en trekt de aandacht van iedereen als een prachtig uniek exemplaar. Het opvouwbare tafelblad is gemaakt van massief Acaciahout. De natuurlijke nerf van het hoogwaardige hout is bewust in zijn natuurlijke schoonheid gelaten en benadrukt door de vernis.

Kleine golven en kleurafwijkingen in het materiaal onderstrepen perfect de natuurlijke shabby chic look van de salontafel. Maar niet alleen het design is een echte eyecatcher, ook op het gebied van functionaliteit heeft de ronde tafel veel te bieden. De ene helft van het tafelblad is opklapbaar dankzij de ingebouwde scharnieren. U kunt dus dekens, kussens of tijdschriften uit het zicht in de ruime body van de tafel opbergen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor een klacht. Het oppervlak van het metaal is vervaardigd in een complex chemisch proces dat elke tafel zijn unieke patina geeft.