Salontafel Storage II 41cm Rond Goud/Wit - 40360

Je bespaart €20,05
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 33cm
Breedte 41cm
Diepte 41cm
Materiaal Metaal
Kleur Goud, wit

Omschrijving

Deze tafel is zonder twijfel een buitengewone blikvanger. Het in het oog springende lichaam is liefdevol gedetailleerd en op traditionele wijze vervaardigd: elke steun werd met toewijding gebogen in uitgebreid handwerk en verwerkt tot een prachtige tafel die altijd uniek is in uw sfeer. Als een door de natuur gevormde boom straalt hij individualiteit uit. De gouden kleur wordt met zorgvuldige penseelstreken aangebracht en laat de salontafel nog meer glanzen.

Het bijzondere van de tafel is zonder twijfel zijn veelzijdigheid. In het grote, bolvormige lijf kunt u dekens, kussens of tijdschriften opbergen. Het witte tafelblad kan worden verwijderd en gebruikt als elegant dienblad. Ervaar de vele mogelijkheden die de STORAGE salontafel je biedt en verfijn je huis met een designstuk dat ieders aandacht zal trekken.

Let op: Omdat het handgemaakt is, is elke tafel uniek. Deuken en kleine krasjes kunnen aanwezig zijn en originaliteit creëren en de charme van handgemaakte producten maken. Er kunnen kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.