Salontafel Wood Art 105cm Massief Mango Hout - 40526

Je bespaart €69,19
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 41cm
Breedte 105cm
Diepte 55cm
Materiaal Gelakt mangohout
Kleur Natuur, zwart

Omschrijving

De salontafel WOOD ART laat ons op indrukwekkende wijze zien hoe veelzijdig mangohout kan zijn. Het tafelblad is ontworpen in een ruwe industriële stijl met donkere oppervlakken en zaagsporen. Een bijzondere blikvanger is echter zonder twijfel het individuele ontwerp van de plaat. Hier zijn smalle mangohouten elementen zorgvuldig met de hand gemaakt in een cirkel om een ​​buitengewone oppervlaktestructuur te creëren.

De tafel wordt ondersteund door een stabiel, zwart metalen frame, waarvan de individuele poten asymmetrisch zijn gerangschikt. De salontafel combineert vakkundig rustieke natuurlijkheid met moderne industriële accenten. Samen met een bijpassend dressoir van mangohout geef je je woonkamer gemakkelijk een uniforme industriële look - probeer het maar eens!

Let op: aangezien het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Daarnaast kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.