TV Meubel Relief 150cm Massief Acacia Hout- 39737

Je bespaart €192,54
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 150cm
Diepte 40cm
Open vak (HxBxD) 19x48x37cm
Gesloten vak (HxBxD) 40x48x30cm
Materiaal Gelakt acaciahout
Kleur Natuur

Omschrijving

Dit massieve dressoir van hoogwaardig acaciahout overtuigt door zijn unieke oppervlaktedesign. Alle deuren zijn voorzien van smalle stijlen, waardoor een prachtig sculpturale structuur ontstaat. Dit staat in mooi contrast met de gladde, gelakte oppervlakken van de zijkanten.

Maar niet alleen het design van het tv-meubel is een echt hoogtepunt. Open de deuren en je vindt voldoende opbergruimte in het bord. Hierin kun je al je televisiespullen netjes opbergen en dankzij de praktische kabelopening aan de achterkant van het bovenvak alle kabels netjes achter het bord leiden. Ons Relief dressoir is altijd een uitstekende keuze als je uniek design en veel opbergmogelijkheden in huis stijlvol wilt combineren - ervaar het zelf!

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor klachten.