TV-meubel Zwevend Zwart 160cm Scorpion Massief Mango Hout - 41995

Je bespaart €170,23
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 29cm
Breedte 160cm
Diepte 33cm
Laden (HxBxD) 26cm x 51cm x 25cm
Materiaal Massief mango hout
Kleur Zwart

Omschrijving

Met dit bijzondere zwevende TV-meubel in het zwart komt er echt een uniek designstuk bij je binnen. Het hoogtepunt van het zwevende meubelstuk is zonder twijfel het uitgebreide 3D-snijwerk dat aan de voorkant is verwerkt. De organische vormen lijken over het oppervlak te vloeien en maken indruk met hun buitengewone look en feel. Door het TV-meubel direct aan de muur te monteren, is het een uitstekende partner voor een televisie die ook nog hangt. Hierdoor creëert u rust en eenheid in uw ruimte met een ongelofelijk strak en uniek design.

Maar niet alleen de uitstraling van de hangende tv-meubel inspireert vanaf het eerste moment. Ook het interieur is veelbelovend. Achter de fraai vormgegeven deuren bevinden zich drie grote vakken in natuurlijke mangohoutlook. Onze tip: Combineer de zwevende tvmeubel met de andere meubelen uit de SCORPION-serie - zo creëer je eenvoudig een samenhangend totaalconcept in je woonruimte.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elke tafel absoluut uniek. Oneffenheden, charismatische knoopgaten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Bestaande scheuren worden tijdens het fabricageproces verbonden en gestabiliseerd door verbindingsstukken van hetzelfde hout. Daarom kunnen er kleurafwijkingen zijn. Geen van deze zijn gronden voor een klacht.