TV-meubel Thor 200cm Massief Grenen Hout Natuur - 40684

Normale prijs € 700,45 Speciale prijs € 638,95
Je bespaart: € 61,50
Levertijd: 1-3 weken (onder voorbehoud)
Ventura Design betaalmethodes
  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 50cm
Breedte 200cm
Diepte 45cm
Materiaal Gelakt, gerecycled grenenhout (FSC®-gecertificeerd)
Kleur Natuur, zwart

Met ons massief houten tv-meubel THOR haal je een stukje onvervalste natuur in huis. Bij de verwerking van de plaat werd veel belang gehecht aan de originaliteit van het hout. De karakteristieke nerf, knoesten, kleurverloop, ruwe delen en natuurlijke inkepingen komen hier samen om een ​​indrukwekkend totaalbeeld te vormen, wat van elk tv-meubel een opvallend individueel stuk maakt. De zijdelen met gekruiste stutten ondersteunen de industriële flair die het tv-meubel uitstraalt.

Dankzij de FSC®-certificering is ons massief grenen tv meubel niet alleen bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk, maar maakt het ook indruk met veel ruimte en opbergruimte. Naast een lade en twee deurvakken heb je ook nog een open vak met praktische kabelopening. Hier kun je kabels en dergelijke overzichtelijk laten lopen en achter het bord laten verdwijnen.

Let op: Omdat het een natuurproduct is, is elk exemplaar absoluut uniek. Oneffenheden, kleurovergangen, charismatische knooppunten, scheuren of zelfs maatverschillen zijn mogelijk en creëren originaliteit en maken de charme van massief hout. Geen van deze zijn gronden voor klachten.