Handgemaakte XXL Decoratieve Schaal Abstract Leaf 45cm Goud Metalen Aluminium - 43292

Je bespaart €16,00
Levertijd : 1 - 3 weken (o.v.)
Keurmerk Webshop IDeal Bancontact Paypal Mastercard

  • Gratis verzending vanaf € 500
  • Binnen 30 dagen te retourneren
  • Op afspraak bezorgd
  • 2 jaar volledige garantie

Specificaties

Hoogte 4cm
Breedte 44cm
Diepte 41cm
Materiaal Metaal - aluminium
Kleur Goud

Omschrijving

Deze decoratieve schaal is niet alleen een accessoire, maar een echt eerbetoon en elegantie. De prachtige XXL-schaal van metaal-aluminium wordt gepresenteerd in glanzend goud en fascineert door zijn artistieke design. Het bijzondere bladpatroon, bestaande uit in totaal zeven kleine en grote schalen die op waterleliebladeren lijken, geeft dit decoratieve object een unieke expressiviteit. Het delicate vakmanschap en de metalen elegantie maken deze decoratieve schaal tot een echte blikvanger. Het glanzende goud reflecteert het licht en zet stralende accenten in je huis.

Of het nu op de salontafel, het dressoir of als middelpunt op de eettafel is - de Abstract Leaf schaal zet overal stijlvolle accenten. Gebruik ze als decoratief element voor je sieraden, voor droogbloemen of gewoon als kunstobject voor jezelf. De schaal is meer dan alleen decoratie; het is een kunstwerk dat luxe en stijl combineert. Elke blik erop wordt een ontdekkingsreis door artistiek ontwerp en elegante uitvoering. Zet stijlvolle accenten in je woonruimte en ervaar hoe deze schaal elegantie en originaliteit perfect combineert.

Opmerking: dit artikel is uitvoerig met de hand gemaakt! Kleine oneffenheden en variaties in afmetingen en gewicht zijn kenmerkend en maken elk exemplaar uniek. Deze eigenschappen beïnvloeden echter op geen enkele wijze de werking van het meubel en vormen geen reden voor een klacht.