Tafellampen

Design tafellampen vind je in vele soorten en maten bij Ventura Design. Wij zijn trots dat we jou een prachtige collectie tafellampen kunnen bieden. We bieden deze in veel verschillende stijlen aan, zodat je zeker een prachtige lamp zult vinden die perfect op jouw woonstijl aansluit.

De moderne tafellampen design stijlen zijn op dit moment hotel-chique, bohemian en industrieel. Binnen deze stijlen bieden wij dan ook veel mogelijkheden aan, maar ook voor andere moderne woonstijlen hebben wij geschikte tafellampen. Neem rustig de tijd om online te shoppen in onze showroom. Heb je een lamp naar wens gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop, dan heb je binnenkort een prachtige lamp op je dressoir of bijzettafel.

Waarom een tafellamp kopen?

Een tafellamp biedt meer dan alleen functioneel licht. Dit zijn enkele redenen waarom design tafellampen een verrijking zijn van je woonkamer:

  • Ze bieden licht waar je het nodig hebt. Zoek je een lamp om een bepaalde plek te verlichten, dan is een tafellamp een hele goede optie. De lamp is makkelijk te plaatsen en verplaatsen, neemt verhoudingsgewijs weinig ruimte in en verlicht waar het nodig is.
  • De lampen zorgen voor sfeer en gezelligheid. Een kastruimte of bijzettafel wordt in de donkere avonduren pas echt gezellig wanneer deze verlicht worden door een mooie tafellamp.
  • Moderne tafellampen hebben design dat decoratief is. Hierdoor is de lamp niet alleen een functioneel item, maar heeft ook zeker waarde wat stijl en vormgeving betreft.
  • Design tafellampen zijn in vele stijlen verkrijgbaar, zoals landelijke, moderne en industriële lampen.

Onderhoud van tafellampen

Om ervoor te zorgen dat een tafellamp goed blijft werken is het verstandig om deze regelmatig te onderhouden. Dit doe je als volgt:

  • Neem de lamp regelmatig af met een zachte doek om stof te verwijderen. Stof kan ervoor zorgen dat de gloeilamp minder lang meegaat.
  • Werkt de lamp niet naar behoren? Controleer dan eerst of de gloeilamp goed werkt. Draai de lamp even aan, of haal de lamp eruit om te controleren of deze defect is. Vervang de defecte gloeilamp met een nieuw exemplaar.
  • Gaat het defect niet om de gloeilamp? Haal dan onderdelen van de lamp af die te verwijderen zijn, zoals de kap en de socketshell. Bekijk of er stof of vuil in de lamp aanwezig is of dat onderdelen defect zijn.
  • Verwijder stof en vuil en vervang defecte onderdelen.

Verschillende maten en kleuren moderne tafellampen

Moderne tafellampen hebben design dat aansluit bij de woonstijlen van dit moment. Trendy stijlen zijn op dit moment industrieel, hotel-chique en bohemian. Moderne interieurstijlen veranderen echter constant, elk jaar is er wel weer een nieuwe trend die opkomt. Onze eigen stylisten zijn elke dag bezig om de trends in de gaten te houden en passen ons assortiment daarop aan. Je kunt er dan ook op vertrouwen dat wij design tafellampen aanbieden die helemaal voldoen aan de huidige interieurtrends.

Ben je op zoek naar een tafellamp van een bepaald formaat? Bij een groot dressoir past natuurlijk een mooie grote tafellamp, een bijzettafel of sidetable is weer meer geschikt voor een wat kleiner model. In ons handige filtermenu kun je de gewenste maat van de lamp aangeven. Dit maakt het zoeken in ons grote assortiment een stuk makkelijker.

Bestel jouw design tafellampen bij Ventura Design

Ben je op zoek naar moderne tafellampen met design van de bovenste plank? Zoek dan niet verder en maak een keus uit de prachtige lampen van Ventura Design. Heb je een lamp naar wens gevonden, bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop.

Heb je vragen over de tafellampen, wil je meer weten over ons of is iets niet duidelijk in het bestelproces? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.