Hanglampen

Hanglampen

Je kunt hanglampen in oneindig veel maten en vormen kopen, maar hoe kies je nu de juiste hanglamp voor jouw ruimte? Kies je voor een hanglamp eettafel, een hanglamp woonkamer of een hanglamp voor in de slaapkamer? Een moderne hanglamp kun je eigenlijk overal in huis ophangen, het is een ware eyecatcher.

Toch blijkt het voor veel mensen lastig om de juiste lamp te kiezen in een bepaalde ruimte. Natuurlijk is dit afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, maar ook van de ruimte waarin je de hanglamp ophangt.

Voor welke ruimtes zijn onze hanglampen bestemd?

Moderne hanglampen passen goed in elke ruimte, maar welk type hanglamp kies je? In de woonkamer zijn hanglampen ideaal als basisverlichting, maar ook als sfeerverlichting. Een hanglamp woonkamer hang je bijvoorbeeld boven je salontafel. Kies je hierbij voor een hanglamp waar je doorheen kunt kijken, zoals een hanglamp van riet, metaal of glas, dan blijft je woonkamer een ruimtelijk gevoel houden.

Ook boven de eettafel is een hanglamp een echte eyecatcher. Een hanglamp eettafel is een echte sfeermaker in je interieur. Je kunt een hanglamp kopen in allerlei soorten en maten, of je nu op zoek bent naar een grote of een kleine hanglamp.

Industriële hanglamp

Ben je op zoek naar een robuuste hanglamp, die stoer en chic tegelijk is? Kies dan voor een industriële hanglamp! Het is een ideale hanglamp voor de eettafel. Is jouw eettafel erg lang, omdat je bijvoorbeeld een groot gezin hebt? Dan is het erg mooi om meerdere lampen naast elkaar op te hangen. Als je de rest van je interieur zo minimalistisch mogelijk houdt, dan is de hanglamp eettafel een echte eyecatcher.

Kroonluchter

Als we het hebben over eyecatchers in het interieur, dan kan een kroonluchter natuurlijk niet ontbreken! Een kroonluchter heeft al lang niet meer de ouderwetse vibe die het vroeger had. Tegenwoordig zie je kroonluchters ook terug in landelijke en moderne interieurs, niet alleen in klassieke interieurs. Heb je een hoog plafond? Daar komt een kroonluchter helemaal tot zijn recht. Ook in de hal is een kroonluchter een sfeervolle binnenkomer.

Houten hanglamp

Ben je op zoek naar een rustgevende en warme sfeer in huis? Kies dan voor een houten hanglamp. Een houten hanglamp past in vrijwel iedere woonstijl, dus of je nu op zoek bent naar een hanglamp woonkamer of hanglamp eettafel; een houten hanglamp staat overal mooi. In een rustig interieur met veel licht komt een houten hanglamp het beste tot zijn recht.

Duurzame hanglamp

Wil je een moderne hanglamp die ook nog eens duurzaam is? Een duurzame hanglamp is gemaakt van milieuvriendelijke en natuurlijke materialen, zoals riet, bamboe of rotan. In veel gevallen zijn deze lampen ook nog eens met de hand gemaakt. Duurzame hanglampen passen in iedere ruimte en hebben een rustgevende en aangename uitstraling.

Landelijke hanglamp

Wil je een mooie en authentieke sfeer in huis? Kies dan voor een landelijke hanglamp. Je kunt een landelijke hanglamp in vrijwel iedere ruimte van het huis ophangen. Een landelijke hanglamp komt het beste tot zijn recht in een minimalistisch en rustig huis, maar ook als je een industriële inrichting hebt is een landelijke hanglamp een goede keuze.

Bestel jouw moderne hanglamp bij Ventura Design!

Ben je op zoek naar een moderne hanglamp? Kijk dan niet verder. Ventura Design heeft de mooiste hanglampen in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een hanglamp woonkamer of een hanglamp eetkamer, bij Ventura Design vind je de mooiste, moderne hanglampen tegen een vriendelijke prijs. Kijk rustig rond in onze webshop en bestel de hanglamp van jouw keuze. Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op.