Staande lampen

Staande lampen

De staande lamp is een lamp die zeer populair is en daarom in veel woonkamers te vinden is. Staande lampen kunnen vormgegeven worden in verschillende stijlen en passen dus in vrijwel iedere ruimte. Een staande lamp hout geeft erg veel sfeer in de landelijke woonkamer, terwijl een staande lamp design goed tot zijn recht komt in een minimalistisch interieur. Staande lampen kunnen ook nog eens gedimd worden, waardoor het een aanvulling is voor iedere kamer.

Staande lamp design

Staande lampen komen tegenwoordig met veel extra mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld met de mogelijkheid om het licht te dimmen. Zo creëer je heel gemakkelijk een ontspannen sfeer. Is het wat donker in huis en wil je graag een boek lezen? Kies dan voor een staande lamp design met een leeslampje. Een leeslampje is individueel af te stellen, zodat je ook nog gebruik kunt maken van de normale verlichting.

Staande lampen worden in verschillende stijlen ontworpen, waardoor de staande lamp in ieder interieur past. Kies je voor een simpele staande lamp, of kies je voor een ontwerp dat met een boog over de bank hangt? Wat jouw smaak ook is, een staande lamp design vind je in alle soorten en maten.

Staande lamp materiaal

De meeste staande lampen worden gemaakt van hout of metaal, maar bij Ventura Design vind je ook staande lampen die gemaakt zijn van textiel, steen, kunststof of aluminium. De staande lamp hout is het meest populair en dat is logisch; een staande lamp van hout past in ieder interieur. Het geeft een landelijke en warme uitstraling, en komt goed tot zijn recht in zowel een minimalistische als een industriële woonstijl.

Vaak zie je een combinatie van hout en metaal. Dit biedt stevigheid aan de lange en dunne staande lampen. Ook staande lampen van kunststof groeien aan populariteit. Ze zijn licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Verschillende soorten staande lampen

Wat voor type staande lamp je kiest hangt natuurlijk helemaal af van jouw persoonlijke smaak. Hou je van klassiek meubilair, kies dan voor een staande lamp in klassieke stijl. Heb je jouw woning industrieel ingericht, dan kies je voor een industriële staande lamp. Wat jouw smaak ook is, je vindt voor iedere inrichting wel een staande lamp die hier perfect in past.

Staande lampen maken het mogelijk om creatief met licht om te gaan. Maak je gebruik van meerdere staande lampen, dan geeft dit een fijnere sfeer dan bijvoorbeeld één felle plafondlamp. Een staande lamp neemt weinig ruimte in beslag, maar springt wel direct in het oog. Er zijn zoveel mooie en innovatieve ontwerpen als het gaat om staande lampen.

Staande lampen bestellen

Staande lampen komen voor in vrijwel iedere stijl, waardoor je altijd wel een lamp vindt die perfect past in jouw interieur. Je hebt een overvloed aan keuze als je een modern interieur hebt. Kijk maar eens rond in onze webshop; je vindt gegarandeerd een lamp die helemaal aan jouw smaak voldoet. Of je nu op zoek bent naar een staande lamp hout of een staande lamp design, Ventura Design heeft de mooiste staande lampen in de aanbieding!

Zoek je een specifieke staande lamp? Maak dan gebruik van ons handige filtermenu. Hierin kun je wensen aangeven, zoals bijvoorbeeld vorm, kleur en materiaal. Dit maakt het zoeken naar de staande lamp die het best bij jou past een stuk makkelijker.

Heb je de perfecte staande lamp gevonden? Bestel deze dan snel en eenvoudig in onze webshop! Wij zullen de lamp dan zo spoedig mogelijk bij je thuis bezorgen. Heb je vragen over ons of over onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice.